MERSİN / ERDEMLİ - Esenpınar Şehit Ömer Doğan Ortaokulu

Gökhan DÖNMEZ - Müdür Yardımcısı

1984 yılında Mersin’de doğdu. İlkokulu Erdemli ilçesinde Tömük Sinan Suverir İlköğretim Okulu’nda, ortaokul ve liseyi ise 2003 yılında Erdemli Anadolu Lisesi’nde tamamladı. 2007 yılında mühendislik eğitimini bırakarak aynı yıl içerisinde Mersin Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Programına katıldı. 2011 yılında Okul Öncesi Öğretmenliği’nden mezun olarak 2012 yılında Gaziantep ili Şahinbey İlçesi Nuri Pazarbaşı İlköğretim Okulu’na Okul Öncesi Öğretmeni olarak atandı.

2013 Yılında Mersin Toroslar ilçesinde Hafsa Sultan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ ne, 2014 Yılında Mezitli Akarca İlkokulu’na, 2015 Yılında ise Erdemli Elif Bulut Anaokulu’na Okul Öncesi Öğretmeni olarak atandı. 2017-2022 Yılları arasında Erdemli 75. Yıl Anaokulu’na Müdür Yardımcısı olarak görev almıştır. 2022 yılında Esenpınar Ortaokuluna atanmış olup idarecilik görevini sürdürmektedir.

2017 Yılında Mersin Üniversitesi’nde Aile Eğitimi ve Danışmanlığı alanında yüksek lisansını tamamlayan Gökhan DÖNMEZ 2019 yılında Anadolu Üniversitesi’nde Sosyoloji Lisans Programını ve Atatürk Üniversitesi’nde İş Sağlığı ve Güvenliği Önlisans Programını bitirmiştir.